A.C.Instalacije

A.C.Instalacije je obrt koji je gosp. Antun Car osnovao 1996 godine. Osnovne djelatnosti ovog obrta su instalacije grijanja, plina, vode, kanalizacije, popravak i montaža parnih kotlova, solarnih sistema, instalacije hlađenja, ventilacije, klima, kao i projektiranje termotehničkih instalacija (uvjerenje).

Posjedujemo licencu za izradu radova na građevinama I skupine zahtjevnosti (izvođenje određenih manje složenih radova na svim skupinama građevina), za radove ugradnje instalacija grijanja i hlađenja ( instalacije grijanja i hlađenja, ventilacije, klima uređaji i sl.).

Ovlašteni smo od strane firme SYSTEMA S.p.A  za nuđenje, prodaju, montažu i servisiranje njihovih proizvoda na području Republike Hrvatske.

Već duže vrijeme opremamo objekte sustavima solarnog grijanja. Solarno grijanje se pokazalo kao učinkovit, dugoročno jeftin i ekološki prihvatljiv način grijanja stambenih i poslovnih prostora. Distributer smo hrvatske tvrtke koja je specijalizirana isključivo za proizvodnju i prodaju termičke solarne opreme Horvatic d.o.o

Stručni smo partner i distributer grupe Viessmann koja je jedan od vodećih međunarodnih proizvođača sustava grijanja i hlađenja te industrijskih postrojenja.

 

 

uvjerenje (SYSTEMA S.p.A):