Centralno grijanje

Proizvođači kotlova:

centrometal

download

images-1

images-2

images

viadrus_logo

logo

 

Proizvođači radijatora:

lipovica

images-4

images-3

download-1

o_00rnr38

 

Ugradnja centralnog grijanja

Nudimo kompletnu ugradnju sustava centralnog grijanja svih vrsta. Instalacije izvodimo bakrenim, čeličnim i polimernim (plastičnim) cijevima, također izvodimo adaptacije i izmjene na već postoječim sustavima grijanja. Naši su zaposlenici položili sve potrebne tečaje i majstorske ispite kako bi bili osposobljeni za izvedbu instalacije centralnog grijanja.

Plinsko centralno grijanje

Srce centralnog grijanja na plin je plinski bojler ili kotao sa plinskim plamenikom. Za manje objekte plinski kondenzacijski bojler je najbolje riješenje zbog niže cijene početne investicije, visoke iskoristivosti i jednostavnosti ugradnje u postojeće prostore. Ukoliko se radi o većim objektima preporučuje se ugradnja plinskih kotlova sa plamenikom odgovarajuće snage koji će zadovoljiti potrebe grijanja prostora i sanitarne vode.

 

 

 

 

 

 

 

Centralno grijanje na drva, pelete i sječku (biomasa)

Prateći rastuće ekološke trendove nudimo Vam kotlove zagrijavane biomasom. Najstariji pripadnici ove skupine su kotlovi na kruto gorivo koji se lože ručno, ranije pripremljenim cjepanicama. Noviji kotlovi za loženje na pelete ili sječku su kotlovi na koje je ugrađen specijalni plamenik. Postoji mogučnost ugradnje sustava peleta ili sječke i na postojeće kotlove na drva. Takav je sustav u cijelosti automatiziran i ne zahtijeva konstantan ljudski angažman.

 

 

 

 

 

 

Centralno grijanje na loživo ulje

Danas se koristi samo u postojećim, starijim, sustavima centralnog grijanja većih snaga. Nudimo punu podršku za sustave centralnog grijanja takvog tipa.

 

 

 

 

 

 

Pomoći ćemo Vam:

  • oko projektiranja sustava centralnog grijanja za Vaš dom
  • dizajnirati Vaše centralno grijanje
  • odabrati najekonomičniji sustav centralnog grijanja
  • odabrati proizvođače opreme
  • izradit ćemo Vam troškovnik koji će se uklopiti u Vašu financijsku konstrukciju